Spring naar content

Linear Atmospheric Plasma System

Zonder goede voorbehandeling, geen goede hechting. Voorbehandeling is essentieel voor iedere hechting. Maan Group ontwikkelde speciaal voor de flexibele zonnecellen industrie en de OLED industrie een hightech techniek om de uiterst gevoelige lagen van de zonnecellen van voorbehandeling op moleculair niveau te voorzien.

Lees meer

DieRect Roller Coating Nozzle

Procescontrole en besparing van grondstoffen. Daar draait het om in de wereld van de etikettenproductie. Om labeldrukkers hierbij te ondersteunen, ontwikkelde Maan Group een vernieuwende hotmelt coating nozzle. Daarmee kan een extreem dunne coating worden aangebracht en verstoringen in de lijmbeeld geminimaliseerd.

Lees meer

Pattern coater

Maan Group ontwikkelde voor de label industrie een coatingmachine waarmee met hoge snelheid kleine patroontjes lijm worden aangebracht op papier. Deze coatingtechniek maakt het mogelijk om bijvoorbeeld medicijnstrips op een efficiënte en toekomstgerichte manier te produceren.

Lees meer

Ultra Thin 3D Sticker

Soms wilt u eigenschappen aan een machine toevoegen zonder dat deze een negatieve uitwerking hebben op de werking ervan. Deze vraag dreef Maan Group ertoe om zelfklevende stickers te ontwikkelen die dunner zijn dan de dikte van een halve mensenhaar. Zo kan een klant lokaal zeer speciale laageigenschappen creëren zonder dat deze laag invloed heeft op de werking van de machine.

Lees meer

Growcoon

Op basis van een biologisch afbreekbare polymeer, ontwikkelde Maan Group een biologisch afbreekbare plug voor de agrarische industrie. Deze plug zorgt ervoor dat plantenkwekers hun proces efficiënt kunnen automatiseren, zonder dat de leefomgeving van de plant beïnvloed wordt.

Lees meer
Scroll naar boven