Spring naar content

Faciliteiten

Bij Maan Group willen we graag onze kennis met u delen. Daarom bieden we u een Maan Group experience.

Wij laten met liefde onze kunde zien

Of u nu alleen nieuwsgierig bent, al een hechtingskwestie heeft liggen, of interesse heeft in duurzame uitvindingen; we nemen u mee in de (live of virtuele) wereld van de Maan mogelijkheden. Met een visionaire blik én een portie Sallandse nuchterheid. Full on service zonder verplichtingen, omdat we zeker weten dat onze innovaties u zullen overtuigen.

Welkom

Proefproducties draaien met lijmapparatuur? Of wilt u een nieuwe lijm- of oppervlaktetechniek op uw eigen materialen testen?
Naast een modern laboratorium waar lijmverbindingen, lijmen of coatings worden geanalyseerd, beschikt Maan R&D over een testcentrum waar u testruns kunt draaien op al onze industriële (lijm)apparatuur.

Geavanceerd machinepark

In het geavanceerde testcentrum staan alle basismachines, ontwikkeld door Maan Engineering, opgesteld en krijgt u de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen van een nieuwe machine of techniek.

Via deze route proberen we u en uw vraagstuk op zo'n volledig mogelijke manier te begeleiden. Van A tot Z op de Maan manier die u van ons gewend bent.

Demoruimte

Voor de klanten van Maan Engineering beschikt Maan Group over een uitgebreid en strak georganiseerde productieruimte waarin het standaard equipment operationeel staat opgesteld. Hier worden voor iedere aangeboden applicatie haalbaarheidstesten uitgevoerd, nieuwe producten ontwikkeld, of proefproducties gedraaid. Ook kunnen de machines worden ingezet om de levertijd van machines te overbruggen.

Lees meer

Laboratorium

Laten zien dat een oplossing of applicatie in de praktijk gebracht kan worden is stap 1. Maar aantonen dat deze oplossing ook kwalitatief goed is, is minstens zo belangrijk. Daarom beschikt Maan Group over een uitgebreid onderzoekslaboratorium met een gedeelte voor analyse en een proefdeel.

Lees meer

The Green East

Sinds 2018 heeft Maan Group, elders in Raalte, ook de beschikking over de Green East: een proeftuin voor de agrarische industrie. Hier heeft Maan Group de beschikking over traditionele en nieuwe teelsystemen, zoals hydroponics systemen en vertical farming systemen, ook in de vorm van klimaatkamers. Daarnaast biedt deze locatie faciliteiten voor start-ups in de circulaire economie.

Lees meer
Scroll naar boven