Spring naar content

Uw vooruitgang, ons uitgangspunt

De strategie van de Maan Group is heel eenvoudig. We leggen uw vraagstuk neer bij onze afdeling Research & Development van Maan Group. We proberen vervolgens zo klant- en marktgericht mogelijk te werken om tot een oplossing te komen. We innoveren, produceren en zetten onze producten in de markt in samenwerking met verschillende partners. Vanaf Sallandse bodem, de hele wereld over.

The Plus in Progress

De plus staat voor de vier divisies van Maan. Ieder bedrijfsonderdeel wordt daarbij gekenmerkt door een term: Explore, Design, Configure, Provide.

  • Explore beschrijft de Group en staat voor het ontdekken en kansen zien; door voorbij de horizon te kijken. Innovatie en motivatie door Maan Group maakt de Maan bedrijven toonaangevend.
  • Design van Maan Special Products staat voor het verder brengen van de klant door oplossingen te ontwerpen.
  • Maan Engineering wordt omschreven met Configure. Engineering ondersteunt de markt en ook haar Maan collega's door vraaggericht te ontwikkelen. Met focus op continuïteit en kwaliteit.
  • En tot slot wordt Maan Biobased Products gekenmerkt door Provide: hoogwaardige oplossingen worden bij Maan Biobased -vanuit een standaard productconcept- terug naar de markt gebracht.

Die continue innovatie is wat Maan uniek maakt. Een schitterend, bloeiend bedrijf waar wij inmiddels met tientallen collega's samen aan werken.

De Maan Plus
Scroll naar boven