Spring naar content

Linear Atmospheric Plasma System

Zonder goede voorbehandeling, geen goede hechting. Voorbehandeling is essentieel voor iedere hechting. Maan Group ontwikkelde speciaal voor de flexibele zonnecellen industrie en de OLED industrie een hightech techniek om de uiterst gevoelige lagen van de zonnecellen van voorbehandeling op moleculair niveau te voorzien.

Het Linear Atmospheric Plasma System verhoogt de oppervlaktespanning van (flexibele) materialen door de behandeling met plasma. Het verbetert de hechtingseigenschappen. Het systeem kan worden ingezet in processen voor de productie van printed electronics, flexible electronics en light sensitive plastics.

Efficiënte behandelingen

Het is ook geschikt voor de voorbehandeling van geleidende materialen. Bovendien biedt het systeem directe en efficiënte behandelingen met hoge homogeniteit onder atmosferische druk. U kunt het Linear Atmospheric Plasma System toepassen in roll-to-roll en flat sheet productieprocessen. Naast het productieproces van printed en flexible electronics, is het systeem ook toe te passen in OLED en OPV productieprocessen.

PlasMaanVacuum_plaat
Scroll naar boven