Spring naar content

Maan Engineering: hét antwoord
op uw hechtingsvraag

Maan Engineering; een toegewijd partner die met u meedenkt. Gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van Coating Equipment. De combinatie van menselijke toewijding en ontwikkeling op het gebied van Coating Equipment maakt Maan Engineering hét antwoord op uw 'hechtingsvraag'.

Het aanbod laat zich onderverdelen in twee segmenten: Hotmelt Flat Lamination en Label Coating.

Hotmelt Flat Lamination

Het PUR Hotmelt Flat Lamination assortiment van Maan Engineering biedt een modulaire, flexibele basis voor het lamineren en verlijmen van o.a. panelen, meubels, onderdelen van auto interieurs, tapijten en vloeren. U heeft de keuze uit een complete machinelijn of losstaande elementen.

Ons assortiment bestaat uit standaard componenten: de Drum Melter, Roller Coater en Rotary Laminating Press. Afhankelijk van de wens, configureren we deze modules op maat. Hiermee leveren we betrouwbare, klantspecifieke oplossingen.

Label Coating

Het Roll to Roll Label Coating Equipment van Maan Engineering staat voor hoogwaardig eindmateriaal, unieke topsnelheid en intelligente besturing. De innovatieve Equipment van Maan Engineering maakt het voor de producent mogelijk in één doorgang uniek materiaal te produceren, zoals linerless en clear-to-clear labels. De coating equipment kan zowel stand alone worden gebruikt als geïntegreerd in bestaande print- en convertinglijnen.

Met de nieuwe HYBRID Maan technologie kunnen labelproducenten laminaat en linerless produceren op één enkele machine.

18126_ADVICE_MAAN_05
File172
Scroll naar boven