Spring naar content

Ultra Thin 3D Sticker

Soms wilt u eigenschappen aan een machine toevoegen zonder dat deze een negatieve uitwerking hebben op de werking ervan. Deze vraag dreef Maan Group ertoe om zelfklevende stickers te ontwikkelen die dunner zijn dan de dikte van een halve mensenhaar. Zo kan een klant lokaal zeer speciale laageigenschappen creëren zonder dat deze laag invloed heeft op de werking van de machine.

De ultra thin seal wordt toegepast voor de afdichten van openingen in hightech machines. Deze seals zijn extreem dun om de invloed op de omgeving tot het minimale te beperken. Groot voordeel van de seal is dat deze, zonder gebruik van tools, eenvoudig en snel is te positioneren en zo direct functioneel is. Daarnaast is de seal zonder residuen te verwijderen en daardoor snel te vervangen. Alles om de downtime van de machine tot het minimale te beperken. De levensduur van een ultra thin seal is langer dan 12 jaar.

Elke gewenste dikte

De zelfklevende hotmelt/pressure sensitive adhesive (PSA) wordt bij Maan Special Products in eigen beheer geproduceerd en kan in elke gewenste dikte geproduceerd worden. Ook het type lijm wordt naar klantwens geselecteerd en altijd extreem nauwkeurig gecontroleerd. De thin coating layers worden in alle applicaties toegepast.

DSC_0226
Scroll naar boven