Spring naar content

Maan Group genomineerd voor Koning Willem I Prijs voor MKB ondernemingen

Wij zijn ongelooflijk trots dat wij, samen met 11 andere MKB ondernemingen (waaronder provinciegenoten Aebi Schmidt Nederland B.V. uit Holten en Royal van Wijhe Verf B.V. uit Zwolle) genomineerd zijn voor Koning Willem I Prijs. Een mooie waardering voor onze bedrijven en alle collega’s die er iedere dag naar streven om ‘The plus in progress’ te zijn voor onze markten.
 
De Koning Willem I Prijs is de meest prestigieuze bekroning voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap. Tweejaarlijks wordt er een prijs uitgereikt in de categorieën Grootbedrijf en MKB en een Plaquette voor ondernemingen die uitblinken in duurzaam ondernemerschap.
Maan Group is genomineerd voor de Koning Willem I prijs in de categorie MKB.
 
Eind mei worden de winnaars bekend gemaakt.

4419-0085c41791f2625d4527f24bf0ed3baa
Scroll naar boven