Spring naar content

Maan genomineerd voor ondernemer van het jaar

Maan Group is genomineerd voor ondernemer van het jaar regio Zwolle. Tijdens het Regio Zwolle Congres op donderdag 12 december a.s. zal worden bekend gemaakt wie onder andere het beste scoort op ondernemerschap, personeelsbeleid, innovatie en binding met de regio Zwolle.

De regionale verkiezing

Uit de gehele regio Zwolle zijn onder andere door gemeenten en ondernemersverenigingen in totaal 123 ondernemers voorgedragen. Van deze fraaie lijst is een shortlist gemaakt op basis van definitieve deelname. Voor de vakjury is het een pre dat de ondernemer zowel tijdens het bedrijfsbezoek als tijdens de uitreiking van de ondernemersprijs aanwezig is. De vakjury is trots op alle mooie ondernemers die tijdens deze verkiezingsronde naar boven zijn gekomen en bedankt de gemeenten en ondernemersverenigingen voor hun inzet voor de regionale ondernemersverkiezing. “Wat hebben wij waanzinnig veel ondernemend talent in deze regio. Het liefst zou je iedere succesvolle ondernemer een podium gunnen, maar ja, er kunnen er maar twee de beste zijn” aldus
vakjuryvoorzitter Marius Nijland.

EH-NEngX0AAHvBk
Scroll naar boven