Spring naar content

Unieke VR presentatie Maan Engineering tijdens LabelExpo Americas 2018

Van 25 t/m 27 september vindt in Chicago de Labelexpo Americas 2018 plaats. Maan Engineering laat alle bezoekers zien hoe zij blijft innoveren op het gebied van service. Procescontrole, monitoring en efficiency, daar draait het om in de coating industry. Daarom laat Maan alle bezoekers kennismaken met VR-technology en inventieve besturingstechnieken voor de toekomst. Monitoring van verbruik en prestaties spelen hierin een belangrijke rol. Maar ook VR-technologie wordt steeds belangrijker. Door technologie spelen grote afstanden geen rol meer en kan service op ieder moment en op iedere plek worden uitgevoerd.

Kijk mee in Nederland

Om de mogelijkheden van deze technologie echt goed te laten zien, kunnen bezoekers een virtuele reis maken naar de demonstratieruimte van Maan Engineering in Nederland. Daar aangekomen, krijgen ze een uitgebreide machine-uitleg. Tijdens deze presentatie staat de nieuwe HYBRID Laminating Coating Line centraal. Ervaar zelf de unieke voordelen van VR technology. En neem direct eens een kijkje in de keuken van Maan.

Uniek en onderscheidend

De HYBRID technologie biedt labelproducenten talloze nieuwe mogelijkheden. De verschillende coating en converting technieken in één lijn bieden een hoop voordelen. Doordat de lijm en silicone gelijk worden aangebracht, is het mogelijk om speciale laminaten te maken die echt onderscheidend zijn. Bovendien is het voor producenten lucratief om hun eigen laminaat te maken. Verder brengt de HYBRID technologie de relatief kleine linerless markt voor iedere labelproducent binnen handbereik. En die krijgen zo een enorme voorsprong op de markt.

De nieuwe Pattern Coater van Maan Engineering wordt tijdens de Labelexpo Americas 2018, van 25 t/m 27 september, gepresenteerd op stand 1804.

Het bericht Unieke VR presentatie Maan Engineering tijdens LabelExpo Americas 2018 verscheen eerst op Maan Group.

PHOTO-2019-09-20-20-36-13_donkerder
Scroll naar boven